It’s me

Welkom! Wat leuk dat je hier komt winkelen!

In mijn shop vind je verschillende haakpatronen, die variëren in moeilijkheidsgraad. De moeilijkheidsgraad vind je terug bij de omschrijving van het patroon wat je bekijkt. Zo kun je een goede keuze maken.

Ik zou zeggen: kijk vooral lekker rond en doe nieuwe inspiratie op! Ik wens je heel erg veel haakplezier toe.

Juffrouw Haak

Hiernaast op de foto, zie je het gezicht achter Juffrouw Haak. Dit ben ik, Marloes! Ik ben gek op mooie bolletjes wol. Deze vind je hier in huis dan ook werkelijk óveral terug. Je kunt er nooit genoeg van hebben, nietwaar? Mede haaksters kunnen dat vast beamen!

In het dagelijks leven ben ik leerkracht, oftewel juffrouw. En naast het lesgeven is haken mijn grootste hobby. Vandaar de naam Juffrouw Haak. Naast zelf haken, vind ik het ook erg leuk om mijn ontwerpen uit te werken in een patroon. Zo kunnen jullie er ook mee aan de slag. Ik word er erg blij van wanneer je het resultaat online deelt, zodat ik het kan zien! In veel patronen vind je een hashtag die je daarvoor kunt gebruiken. Daarnaast kun je me natuurlijk taggen. Ik ben zeer actief op Instagram, dus als je het leuk vindt kun je me volgen voor nog meer inspiratie. Ik deel daar graag het proces. Je ziet dan precies hoe een project groeit en tot stand komt. Daarnaast deel ik ook regelmatig een leuke giveaway. Voor iedereen wat wils!

Heb je nog vragen? Stuur me dan even een berichtje via info(at)juffrouwhaak.nl

Veel plezier en leuk dat je hier langskomt!

Liefs, Marloes