Verzending en retour

Verzenden

De meeste producten die verkrijgbaar zijn binnen juffrouwhaak.nl zijn digitale bestanden. Hierbij gaat het dan om de haak- en/of breipatronen.
Na ontvangst van je betaling ontvang je automatisch een digitale link via de mail waarmee je het patroon in PDF-vorm kunt downloaden. Zie je de mail niet? Controleer dan even je spam folder.
Let op: deze link is maar 1 maal te gebruiken en is 14 dagen geldig! Dit om misbruik hiervan te voorkomen.
Tip: Wil je het patroon graag uitprinten? Open de link dan op je computer, in plaats van op je gsm.

Verzenden via PostNL
Onze fysieke producten worden deugdelijk verpakt en verzonden via de pakketdienst/postdienst PostNL. De accessoires worden verzonden via brievenbuspost (bubbeltjes envelop) of per brievenbuspakket. Het brievenbuspakket (afm. 36,2cm x 25,7cm x 2,7cm) wordt verzonden met een track and trace code. We dragen er zorg voor om je pakket goed over te dragen aan PostNL. Wanneer het pakket/item hier is ingediend en door ons is verzonden, is PostNL verantwoordelijk voor een juiste bezorging.
Mochten er onverhoopt problemen zijn, neem dan via de mail contact op. Natuurlijk kijken we dan even met je mee.

Verpakking

Fysieke producten worden zoveel mogelijk als brievenbuspost verzonden. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. Ze worden natuurlijk goed en deugdelijk verpakt, zodat je ervan uit kunt gaan dat je product in de zo best mogelijke staat bij jouw thuis aankomt!
Een duidelijk overzicht van de verzendkosten vind je terug in de betaalomgeving van juffrouwhaak.nl

Levertijd

  • Haak- en breipatronen
    De haak- en breipatronen worden automatisch verzonden nadat je betaling voldaan en verwerkt is. Wanneer je kiest voor betaling via bancontact kan het iets langer duren. Zoals hierboven aangegeven ontvang je een digitale link in je mailbox.
  • Overige producten/accessoires
    We streven ernaar onze fysieke producten zo snel mogelijk te verzenden. Wij begrijpen dat jij na je bestelling eigenlijk niet meer kunt wachten tot je je product in huis hebt!
    Voor de accessoires die geleverd worden in samenwerking met ByYoon, staat een levertijd van 10 werkdagen. Dit omdat jouw accessoires handgemaakt worden nadat je deze hebt besteld. In de praktijk zal het meestal zo zijn dat je je accessoires eerder in huis hebt! Dit is natuurlijk mede afhankelijk van de postdienst, maar wij proberen je product zo snel mogelijk te verzenden.

Retourneren

Ben je onverhoopt niet tevreden over jouw aankoop dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangstdatum jouw items te retourneren.
Een retour dient te allen tijde vooraf schriftelijk te worden aangemeld via info@juffrouwhaak.nl .
In dit bericht vermeld je het volgende:
1. Naam, adres, telefoonnummer
2. Bestelnummer
3. Reden van retour. Hiertoe ben je niet verplicht maar ik waardeer het zeer wanneer je dit met ons wilt delen.

Na ontvangst van dit bericht, ontvang je een mail met details over hoe je het artikel retour kunt sturen.
Het item wat je terug wilt sturen dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het dient retour te worden gezonden in de originele verpakking. Het product mag niet bewaard worden in een ruimte waar wordt gerookt.

Het artikel mag in die mate zijn uitgepakt en gebruikt, zodat je kunt zien of het product aan je verwachting voldoet.

Juffrouw Haak behoudt zich het recht om geretourneerde items te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden.
Nadat we de retourzending in goede orde hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening.

Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico; het is daarom slim om een bewijs van verzending te vragen bij het postpunt van afgifte en dit te bewaren.

Haakpatronen zijn uitgesloten van retournering.